Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lantlig brunch med lokala råvaror

Välkommen till vår Herrgårdsbrunch där vi har fokus på säsongens råvaror och vad det lokala skafferiet har att erbjuda i form av vilt, chark, lokala ostar, smörgåstårta och underbara sötsaker av vår egen konditor. Välkommen att njuta av hemlagad helgbrunch i världsklass på Knistad Herrgården.

Söndagsnjutning utvalda söndagar med lantlig brunch under året!

Ingenting slår känslan av att skämma bort sig själv med en lyxig brunch under helgen. En perfekt start på en skön söndag!

Råvarorna från lokala producenter och gårdar i närheten erbjuder vi en säsongbetonad och vällagad brunch. En mix av matigt, sött, större, mindre, varmt och kallt i en perfekt herrgårdsmiljö.
Lokala ostar, chark, egenrökt viltkött, matiga pajer med mera. Allt som önskas en klassisk brunch i herrgårdsmiljö.

Slutligen, för att avsluta helgen på topp, har vi bakverk och tårtor från vår pastrychef Maxime. Med sin expertis och finess, skapar han magiska tårtor och bakverk som kommer att göra din sköna söndag extra speciell.
Till detta finns också väl utvald dryck, både för dem på passagerarsidan men även för dom som kör.

Ta med familj och vänner, njut av en promenad runt herrgården till våra fina utsiktsplatser, njut av vidderna och testa lyckan i en tipspromenad.

Se till och njuta av helgen och livets goda!

Brunch serveras mellan kl. 11.30 – 14.00
Pris 450 kr
Halva priset för barn upp till 12 år

Aktuella datum för vår helgbrunch

Vår 2024:

  • 28 april
  • 26 maj (mors dag)
  • 6 juni
Klicka här och boka