Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

The Battle of Knistad 20 juli

Knistad Herrgårds delägare Steffo Törnquist och hans gode vän Niklas Strömstedt bjuder in till golftävling med tvist den 20 juli.

Paragrafryttare och regelmästare, stanna hemma! Här kommer en rolig golftävling fullspäckad med Steffo och Nickes egna regler. Efter avslutad tramstävling följer en festkväll du sent skall glömma tillsammans med Steffo och Nicke som värdpar.
De utlovar fin-fina priser! 

Let the Battle begin!

Under golfveckan bjuder vi in till en riktigt busig golftävling tillsammans med delägare Steffo Törnquist och hans gode vän Niklas Strömstedt. 

Aldrig har du spelat en golftävling med dessa regler, det är nämligen Steffos och Nickes egna. I denna tävling är det lovligt att sparka bollen, men bara två gånger! Och även kasta bollen, men bara en gång!
Om inget av ovan hjälper dig i mål så åberopar du regeln ”Arsellängd” där du vid max två tillfällen under rundan får flytta bollen upp till en arsellängd (även i hål) Utmed rundan kommer du mötas av ett antal utmaningar som kan ge plus eller minus i protokollet.

Tävlingsformen är i alla fall Individuell poängbogey, shotgunstart kl. 10:00 och vi avslutar med ett välförtjänt middag, gött party och en hejdundrande prisutdelning. Nu kör vi!

The Battle of Knistad upplevelsen 20 juli

Boka din plats! 

Paket med övernattning:
Golftävling, individuell poängbogey med specialregler
Fint prisbord
Middag och fest, ordnat av värdparet Niklas Strömstedt och Steffo Törnquist
Del i dubbelrum och frukost

Pris: 2695 kr per person

Enkelrumstillägg 400 kr per natt/person

 

Extranatt

Bor ni långt bort och vill ha en extra sovmorgon, kan ni boka en extranatt fredag – lördag för endast 1000:-/person i dubbelrum inkl. frukost.

Enkelrumstillägg 400 kr /person & natt