Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Golftävling och garv på Knistad

Utforska vår golfkalender som är fullspäckad med golftävlingar som vi garanterar levererar glädje och skratt. Välkommen till Knistad Herrgård, där varje golftävling är en resa in i lantlig njutning och ren glädje.
Boka onlineKontakta oss

Säsongens Golftävlingar och golfevenemang 2024

Golftävlingar på Knistad är inte bara ett spel; det är en upplevelse av skratt, glädje och lantlig charm. Vi tror att golf ska vara roligt och avslappnat – en chans att garva åt dig själv och njuta av varje sving.
Bläddra igenom vårt kalenderfyllda utbud av golftävlingar och golfevenemang under 2024.

Gökottegolfen 9 Maj

Gör dig redo för en tidig morgon där vi möts för att spela en spännande greensome, samtidigt som vi håller öronen öppna för den ikoniska gökens sång.

Nationaldagen 6 Juni - Bästboll

Fira vår nationaldag på det mest idylliska sättet – omgiven av golf, gemytligt sällskap, utsökt mat och en genuin lantlig herrgårdsatmosfär.

Grandmix 15 juni

Det här är inte bara en vanlig golftävling; det är en golfupplevelse utöver det vanliga med tre olika tävlingsformer – Bästboll, Greensome, och Foursome

Midsommargolfen - FÅTAL PLATSER KVAR!

Spela midsommargolfen 21 juni och fira traditionell midsommar med oss. Knistads äldsta och mest populära tradition.

Knistad Membersscramble 27 april

Låt oss presentera Knistad Membersscramble – en golftävling för er, våra fantastiska medlemmar! Här spelar vi rejält med golf och njuter av lyx på landet i form av god mat och gott sällskap.

Golfveckan. Ny vecka i år v.29!

Med uppgraderat program och nya tävlingar blir det en vecka full av glädje och minnesvärda ögonblick. Anmäl dig nu för ett fantastiskt golfäventyr!

The Battle of Knistad 20 juli

Knistad Herrgårds delägare Steffo Törnquist och hans gode vän Niklas Strömstedt bjuder in till golftävling med tvist den 20 juli.

Herrgårdsgolfen 1-2 augusti - fåtal platser kvar!

Nu är det dags att boka in er på vår populära Herrgårdsgolf med 2-dagars golftävling med stor festmiddag och underhållning av inga mindre än Lasse Holm och Johanna Beijbom.

Kräftgolfen 17 augusti

Efter förra årets succé är det äntligen dags att återigen slå upp portarna till en oförglömlig dag full av golf, skratt och kräftkalas! Vi fortsätter att satsa stort för att göra årets Kräftgolf ännu bättre, och du är inbjuden att vara en del av denna fest!

Lady masters 15 september

Välkomna till årets Damavslutning, en tävling som går bortom poäng och handicaps. Det här handlar om gemenskap, skratt och att hylla varje dam för den fantastiska säsong de haft!

Knistad Master 29 September

Vi öppnar äntligen upp dörrarna för vår mest populära golftävling bland er medlemmar – Knistad Master! Här spelar vi Slaggolf och Poängbogey och priset är TVÅ Eagle-medlemskap.

Sista svingen & sista rundan 5-6 oktober

Grand final på golfsäsongen är här - 5-6 oktober har vi bantömning, bartömning och en redig fest för att fira av golfsäsongen 2024