Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Golfpaket på Knistad Herrgård

Ett golfpaket hos oss är en komplett upplevelse med rolig golf, god mat från närområdet och enastående service. Grunden i ett golfpaket är en greenfee, en trerättersmiddag, del i dubbelrum och frukostbuffé.
Boka golfpaketJag vill veta mer om golfpaket

Golfpaket - Sköna söndag

Njut av söndagslugnet på Knistad Herrgård

Varför åka hem söndag när man kan förlänga helgen, njuta lite extra och spela ännu en runda golf…
Golfa i lugn och ro och landa in till en skön söndagsmiddag i vår lantliga restaurang.
Förläng helgen med ett ”Sköna söndag” golfpaket!

Just nu kan du boka vårt Golfpaket Sköna söndag, till pangpriset 1 495 kr per person

Gäller söndag-måndag i mån av plats 19 maj till 23 september.

Upptäck glädjen i vår golfvärld – skratta, spela och njut!

Fyll i dina uppgifter nedan så berättar vi mer om vårt golfpaket som får dig att skratta högt och spela din bästa golf. Varmt välkommen till oss, vi står redo med öppna armar.

Golfpaket bo på banan

Vår golfbana ligger precis runt hörnet från herrgårdens huvudbyggnad inbäddad i natursköna omgivningar. Det är faktiskt så att du ser golfbanan från herrgårdens alla 80 rum – ett riktigt golfparadis.

Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar så du får lite extra tid att njuta av kanske en bärs eller god drink på vår terrass med utsikt över golfbanan.

Vår golfbana passar alla spelstilar, oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare. Den välskötta golfbanan garanterar optimala förhållanden för varje spel, och den tydliga layouten gör det enkelt att navigera och hitta bollen.

Garva mer, och mest åt dig själv.

På Knistad Herrgård ser vi golf som ett sällskapsspel och en möjlighet att umgås i en vacker och avkopplande miljö. Här slipper du långa väntetider och kan spela en effektiv rond på under fyra timmar. Efter golfrundan kan du njuta av en välsmakande måltid komponerad på lokala läckerheter i vår mysiga herrgård eller slå dig ner i vår uteservering och blicka ut över golfbanan.

Och du, glöm inte bort att garva mer! Mest åt dig själv, allt blir så mycket roligare då! Här på Knistad älskar vi när du har kul, garvar och njuter av livet, så välkommen att njuta av ett lite roligare golfpaket!

Vi finns nära till hands oavsett vad du behöver.

I huvudbyggnadens reception hjälper vi dig med såväl golf- som hotell- och bordsbokning. Vi har även en golfbutik och egen golftränare som finns där om du behöver fila på dina färdigheter.

Alla måltider som ingår i ditt golfpaket avnjuts i vår vackra herrgårdsrestaurang. De trivsamma rummen ligger i herrgårdens flyglar i direkt anslutning till huvudbyggnaden. Se det lite som ett golfhotell helt enkelt, där du i princip bor på banan!

Efter en dag på golfbanan finns möjlighet att koppla av med ett dopp i våra vedeldade karbad eller vedbastun.

Detta ingår i vårt golfpaket

  • Greenfee
  • Trerättersmiddag
  • Övernattning med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Pris golfpaket från 1 595 kr per person

Boka en golfweekend eller kom en vardag, en eller flera nätter – ni väljer.

Vill du veta mer om vårt golfpaket?

Du är alltid välkommen att fylla i vårt formulär nedan om du vill veta mer om golf eller vårt golfpaket bo på banan så återkommer vi till dig. Orkar du inte vänta kan du alltid boka ditt golfpaket direkt online.

Vår golfbana

Våra 18 omväxlande hål erbjuder en snabb och njutbar spelupplevelse på mindre än fyra timmar. Banan är välskött med jämna greener. Vid halvtid väntar vårt golfcafé, Hönshuset, med grilldoft och fulla rättigheter. Efter rundan välkomnar vår terrass och utebar för en perfekt after-golf. Banan passar både sällskapsspel och större arrangemang. Oavsett handicap är vår vackra omgivning och inramning en fantastisk upplevelse. Välkommen till en av Västra Götalands bästa golfbanor!